Possupata

Paista liha ja jätä tilkkaan vettä kypsentymään pannulle.

Kuullota sipuli, porkkana ja kaali tilkassa öljyä kattilassa.

Lisää vesi ja lihat, anna hautua hetki, lisää mausteet ja paprika.

Hauduta n.1 h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK Porsaan sisäfilee, naturel n.500g800g1040kcal168g0g32g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi320g32kcal4.8g4.8g0g0g
Porkkana 800g262kcal5g44.5g1.6g20.4g
Valkokaali keräkaali 960g267kcal11.4g39g1.9g20.2g
Paprika, punainen560g144kcal5g25.8g2.2g11.2g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 24g212kcal0g0g24g0g
Soijakastike 48g29kcal2.5g4.6g0g0g
Sitruunamehu (Limmi)24g5.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8672g3981kcal393.4g238.2g123.4g103.6g
Valittu annoskoko4336g1991kcal196.7g119.1g61.7g51.8g
Annoskoko puolitettuna2168g995kcal98.4g59.6g30.9g25.9g
Arvot/100g100g46kcal4.5g2.7g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193310