Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1600g560kcal16g104g8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1200g3846kcal321.2g0g287.3g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g640g2240kcal115.2g377.6g25g38.4g
Sipuli (kuorittu)256g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g640g1024kcal5.1g38.4g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8672g15478kcal921.6g1064.6g833.6g85.6g
Valittu annoskoko4336g7739kcal460.8g532.3g416.8g42.8g
Annoskoko puolitettuna2168g3870kcal230.4g266.2g208.4g21.4g
Arvot/100g100g179kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232720