Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1353g812kcal20.3g175.9g1.4g12.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1804g2994kcal342.7g0g180.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 902g2977kcal18g27.1g315.7g0g
Sipuli (kuorittu)226g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 23g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl23g203kcal0g0g22.5g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.5g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8676g14144kcal769.8g434.6g1041.6g36.8g
Valittu annoskoko4338g7072kcal384.9g217.3g520.8g18.4g
Annoskoko puolitettuna2169g3536kcal192.5g108.7g260.4g9.2g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793