Omenapiirakka

Säädä uuni 225 asteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, jonka jälkeen maito ja öljy.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipeltiin, nosta päälle omenaviipaleita (kotimaiset omenat voi leikata kuorineen, siemenkota poistettuna), ripottele pinnalle sokeria ja kanelia.

Paista uunin keskitasolla n. 15 minuuttia.

Tarjoa halutessasi lisäksi vaniljajäätelöä, vaniljakastiketta tai -vaahtoa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jonagold

Jonagold sanoi...

Reseptistä tulee pellillinen.

Punnitsemani pala oli vain 77g, joten ei kannata luottaa tuohon 124g märään


lauantai 29.08.2009 klo 18:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai65g226kcal7.7g45.9g1.4g1.9g
Maito, Kevyt33g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Leivinjauhe 1.6g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.2g8kcal0.1g1.7g0.1g0g
Rypsiöljy 20g174kcal0g0g19.7g0g
Sokeri 55g222kcal0g54.7g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 210g94kcal0.4g19.8g0.2g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g1622kcal30.8g248.8g53.6g11.4g
Valittu annoskoko434g811kcal15.4g124.4g26.8g5.7g
Annoskoko puolitettuna217g406kcal7.7g62.2g13.4g2.9g
Arvot/100g100g187kcal3.5g28.7g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137254