Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g35g256kcal0.4g0.4g28.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 69g235kcal7g47.9g0.8g2.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 35g30kcal1.1g1.5g2.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g60g12kcal0.4g2.3g0.2g0.8g
Oliivi kivetön musta rainbow18g32kcal0.1g1g3g0g
Katkarapu 70g48kcal10.1g0g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%70g112kcal1.9g1.9g10.5g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 35g133kcal9.8g0g10.5g0g
Muna, annos 60g42g37kcal3.2g0.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g1791kcal68g110.8g117.2g6.4g
Valittu annoskoko434g896kcal34g55.4g58.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna217g448kcal17g27.7g29.3g1.6g
Arvot/100g100g206kcal7.8g12.8g13.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460