Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.7g0.3g0.5g
Purjosipuli44g8.3kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g65g23kcal0.6g4.4g0.3g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P44g26kcal0.4g2g1.8g0.3g
Kiinankaali 35g7kcal0.5g0.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g158kcal5.6g20.4g5.2g6g
Valittu annoskoko434g79kcal2.8g10.2g2.6g3g
Annoskoko puolitettuna217g39kcal1.4g5.1g1.3g1.5g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.3g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441