Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g140g171kcal31.4g0g5g0g
Porkkana 18g5.7kcal0.1g1g0g0.4g
Valkosipuli 3.2g3.4kcal0.2g0.5g0g0.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g88g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.4kcal0.2g0.1g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g175g44kcal2.3g7.4g0.4g0g
Basilika, tuore 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oregano, kuivattu 1.8g5.3kcal0.2g0.4g0.2g0.7g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g516kcal69.4g19.8g16.4g3g
Valittu annoskoko434g258kcal34.7g9.9g8.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna217g129kcal17.4g5g4.1g0.8g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234