Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g5.5g3.3kcal0.7g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 71g243kcal7.2g49.6g0.9g2.5g
Oliiviöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen131g182kcal24.9g0g9.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g108g38kcal1.1g7g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g55g196kcal15.3g1.1g14.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g1404kcal98.6g116.6g59g5.4g
Valittu annoskoko434g702kcal49.3g58.3g29.5g2.7g
Annoskoko puolitettuna217g351kcal24.7g29.2g14.8g1.4g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418