Gluteeniton pastatonnikalapata

Keitä pasta, lisää kasvikset, viimeisenä tonnikala, mausta oreganolla ja tillillä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Soutaja570
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton kuitupitoinen pennepasta (Semper), annos 75g35g119kcal3g25.3g0.6g2.5g
Kesäkurpitsa88g15kcal0.4g2.2g0.5g0.6g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)22g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 88g91kcal3g15.8g0.9g2.5g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)132g46kcal1.3g9.1g0.7g1.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g35g7.1kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)35g63kcal8.1g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g686kcal32.4g107.8g11.2g16.2g
Valittu annoskoko434g343kcal16.2g53.9g5.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna217g172kcal8.1g27g2.8g4.1g
Arvot/100g100g79kcal3.7g12.4g1.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=407349