Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 125g874kcal0.8g0g98.5g0g
Neilikka, annos 4g1g3.6kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.5g7.8kcal0.3g1.5g0.2g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g4.9g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 105g352kcal0.1g85.7g0.1g1.5g
Sokeri 106g430kcal0g105.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g3643kcal23.8g405g214.8g4.4g
Valittu annoskoko434g1822kcal11.9g202.5g107.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna217g911kcal6g101.3g53.7g1.1g
Arvot/100g100g420kcal2.7g46.7g24.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=72094