Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 113g127kcal23.8g0g3.4g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprika punainen 70g21kcal0.7g3.2g0.3g1.3g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)56g23kcal0.6g4.1g0.3g0.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g8.4g39kcal0g0g4.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu70g42kcal0.7g3.2g2.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana869g587kcal54.4g33.4g24g9.2g
Valittu annoskoko434g294kcal27.2g16.7g12g4.6g
Annoskoko puolitettuna217g147kcal13.6g8.4g6g2.3g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752