Tonnikalavuoka

400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)150g524kcal19.2g104.4g2.8g4.8g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)150g246kcal37.4g1.3g9.9g0g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g56g197kcal15.7g0g14g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Ketsuppi, Felix37g34kcal0.4g7.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g2117kcal155.6g227.4g62.2g9.6g
Valittu annoskoko434g1059kcal77.8g113.7g31.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna217g529kcal38.9g56.9g15.6g2.4g
Arvot/100g100g244kcal17.9g26.2g7.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288560