Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta34g118kcal3.7g24g0.3g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g17g61kcal1.9g9.8g1.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen56g19kcal1.9g2.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.3g0g7.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g7.5g24kcal3.9g2.1g0g1.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.9g5.3kcal0.2g0.1g0.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä48g53kcal3.7g8.6g0.2g3.8g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%12g28kcal3.5g0.3g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana868g944kcal66.8g97.6g30.4g10.8g
Valittu annoskoko434g472kcal33.4g48.8g15.2g5.4g
Annoskoko puolitettuna217g236kcal16.7g24.4g7.6g2.7g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.2g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305