Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 110g38kcal5.1g2.1g0.3g2.7g
Purjosipuli 44g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g66g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.4g6.3kcal0.3g0.3g0.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g27g77kcal5.2g0g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g359kcal25.6g27.2g14g9.6g
Valittu annoskoko435g180kcal12.8g13.6g7g4.8g
Annoskoko puolitettuna218g90kcal6.4g6.8g3.5g2.4g
Arvot/100g100g41kcal2.9g3.1g1.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046