Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 100g302kcal0.1g74.1g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g833g500kcal8.3g37.5g33.3g0g
Kasvisliemikuutio 73g223kcal7g9.9g17.2g1.2g
Parsa 3333g516kcal42.7g40g6.7g50g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g3082kcal116.2g323g114.4g102.4g
Valittu annoskoko4340g1541kcal58.1g161.5g57.2g51.2g
Annoskoko puolitettuna2170g771kcal29.1g80.8g28.6g25.6g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894