Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 1402g499kcal2.2g99.7g1.3g28g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g38kcal0.4g8.4g0.4g0g
Margariini 60%, keskiarvo 526g2801kcal1.7g1.8g315.5g0g
Kananmuna kuoreton 578g825kcal72.3g1.7g59.3g0g
Sokeri 596g2419kcal0g595.4g0g0g
Maapähkinä 245g1394kcal62.8g32.4g105.5g38.8g
Korppujauho 701g2568kcal73.5g525.1g7.2g37.2g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g70g238kcal8.4g42.1g2g8.4g
Leivinjauhe 35g62kcal1.8g13.3g0g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 175g59kcal5.4g8.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g21806kcal457g2657g982.8g225.2g
Valittu annoskoko4340g10903kcal228.5g1328.5g491.4g112.6g
Annoskoko puolitettuna2170g5452kcal114.3g664.3g245.7g56.3g
Arvot/100g100g251kcal5.3g30.6g11.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739