Kanaa ja kasviksia

Pilko rintafileet ja vihannekset.

Laita vesi kiehumaan ja keitä parsakaalia muutama minuutti.

Laita pannulle kananrintafileet, paprika, kesäkurpitsa ja sipuli.

Paista kevyesti.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää herkkusienet ja anna hautua hetken kannen alla.

Lisää riisiviinietikka, soija ja mirin.

Kaada joukkoon valutetut parsakaalit.

Kypesennä kannen alla, kunnes kana on kypsynyt.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 280g51kcal1.6g7g1.1g2g
Herkkusieni 840g134kcal17.6g2.5g2.8g12.6g
Paprika keltainen 336g101kcal3.2g17.1g0.7g6.7g
Sipuli 224g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Parsakaali brokkoli 1120g393kcal51.7g21.8g3.4g28g
Japanilainen soijakastike vähemmän suolaa (Rainbow), annos 5g84g59kcal6.7g6.9g3g0g
Mirin seasoning (Blue dragon), annos 30g84g185kcal0g45.4g0g0g
Riisiviinietikka, pullo (Narcissus), annos 15g28g93kcal0g0g0g0g
Broilerin nahaton rintafilee1344g1384kcal310.5g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g4934kcal788.2g223g63.2g106.2g
Valittu annoskoko4340g2467kcal394.1g111.5g31.6g53.1g
Annoskoko puolitettuna2170g1234kcal197.1g55.8g15.8g26.6g
Arvot/100g100g57kcal9.1g2.6g0.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339369