Kesäkurpitsapata

Paista jauheliha, lisää sipuli ja valkosipuli.

Paista hetken aikaa.

Lisää tomaattipyre (tässä käytetty 2 purkkia = 500 g/ purkki).

Mausta oman maun mukaan.

Lämmitä uuni 180 asteeseen.

Pese kesäkurpitsa.

Halkaise ja poista siemenosa.

Siivuta kesäkurpitsa juustohöylällä.

Kesäkurpitsasiivut ja jauheliha-tomaattikastike ladotaan uunivuokaan samaan tapaan kuin esim.

lasagne.

Teen ensin kesäkurpitsa taso, lisää kastiketta, toinen kesäkurpitsa taso jne. päälimmäiseksijauheliha-tomaattikas
tike.

Kerrosten määrä riippuu astian koosta.

Paista n. 45 - 60 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Mirkka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha (Hk), annos 100g933g1419kcal186.7g0g74.7g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2333g817kcal37.3g161g2.3g32.7g
Kesäkurpitsa zucchini 933g169kcal5.2g23.3g3.7g6.5g
Sipuli, paistettu 93g94kcal1.2g4.5g7.7g1.6g
Valkosipuli 47g51kcal3.7g7.6g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g5098kcal468.2g392.8g177.4g83.6g
Valittu annoskoko4340g2549kcal234.1g196.4g88.7g41.8g
Annoskoko puolitettuna2170g1274kcal117.1g98.2g44.4g20.9g
Arvot/100g100g59kcal5.4g4.5g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377009