Lämpöiset tonnikalaleivät

Lämpöisiä tonnikalaleipiä :D
leivät pellille laita päälle tonnikalaa, tomaattia, fetajuustoa ja raastetta/siivuja kevyttä juustoa.

Päälle uunista oton jälkeen lisää mustapippuri rouhetta tms. Aineksista voi tehdä myös massan johon lisää kevyttä ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Jojo70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Reissumies (Oululainen) 25g pala700g1680kcal77g308g14g84g
Tonnikala vedessä 1610g1682kcal361.3g0g24.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1050g213kcal6.3g39.9g3.2g14.7g
Polar 5% juusto700g1190kcal217g0g35g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g280g308kcal50.4g5.6g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g10145kcal1424g707g169.4g197.4g
Valittu annoskoko4340g5073kcal712g353.5g84.7g98.7g
Annoskoko puolitettuna2170g2536kcal356g176.8g42.4g49.4g
Arvot/100g100g117kcal16.4g8.1g2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96391