Värikäs pastalaatikko

Ainekset:

6 dl (250 g) Pirkka pennepastaa
400 g naudan paistijauhelihaa
2 dl Pirkka sipulikuutioita (pakaste)
2 tl Pirkka currya
1 tl Pirkka-pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 ps (200 g) Pirkka-herne-maissi-porkkanasekoitu
sta (pakaste)
7 dl maitoa
3 kananmunaa
1/2 tl Pirkka pizzamaustetta

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi.

Valuta hyvin.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja kuullota sipuli lihan joukossa.

Mausta seos currylla, pizzamausteella ja suolalla.

Kaada voideltuun vuokaan pasta, jauhelihaseos ja jäinen kasvissekoitus.

3. Vatkaa kevyesti maitoja munat sekaisin.

Kaada munamaito vuokaan ja sekoita.

Ripottele pinnalle vielä pizzamaustetta.

Kypsennä 175 asteisessa uunissa alimmalla tasolla noin 60 minuuttia.

Tarjoa vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino467g1587kcal107.3g247.3g17.3g28g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 933g1289kcal175g0g65.3g0g
Sipuli 420g127kcal5.3g20.2g0.8g7.1g
Pirkka herne.maissi.porkkana 200g467g327kcal14.9g56g3.3g14.5g
Rasvaton maito, kalsium, rasvaton, d-vitamiinia 0,5ug 1633g615kcal62.1g83.3g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 420g527kcal46.2g1.1g37.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8680g8944kcal821.6g815.8g252.4g99.2g
Valittu annoskoko4340g4472kcal410.8g407.9g126.2g49.6g
Annoskoko puolitettuna2170g2236kcal205.4g204g63.1g24.8g
Arvot/100g100g103kcal9.5g9.4g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97381