Tonnikalapiirakka kermaviili

Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan
Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa\'an pohjan päälle.

Lisää halutessasi hieman juustoraastetta
Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g199g233kcal5.6g8g19.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g278kcal8.3g56.7g1g2.8g
Kananmuna kuoreton 55g78kcal6.9g0.2g5.6g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)100g164kcal24.9g0.9g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1506kcal91.4g131.8g66.2g5.6g
Valittu annoskoko435g753kcal45.7g65.9g33.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna218g377kcal22.9g33g16.6g1.4g
Arvot/100g100g173kcal10.5g15.1g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386781