Lindan linssikeitto

Paahda chilihiutaleita (jos käytät) kuivassa kattilassa hetki.

Lisää sitten sipuli ja öljy pannulle ja paista n. 5 minuuttia.

Lisää linssit, kikherneet, kasvisliemi ja porkkanaraaste ja anna keittyä 15 minuuttia (kunnes linssit pehmenevät).

Lisää tarvittaessa vettä, mausta makusi mukaan (itse laitan tuoretta korianteria, pippuria ja suolaa).

Soseuta keitto ja lisää halutessasi pieni määrä kreikkalaista jugurttia valmiin annoksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Lmanttila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 60g61kcal0.8g2.9g4.9g1g
Linssi, vihreä, go green127g430kcal36.9g72.5g1.3g38.8g
Kikherne (Gogreen), annos 100g127g134kcal10.2g17.8g2.5g12.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g64g18kcal0.4g3.8g0.1g1.6g
Rypsiöljy 11g99kcal0g0g11.2g0g
Kreikkalainen jogurtti (Valio), annos 100g37g43kcal2.2g1.9g3g0g
Kasvisliemikuutio 8.2g25kcal0.8g1.1g1.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1619kcal102.6g200g49.8g108.4g
Valittu annoskoko435g810kcal51.3g100g24.9g54.2g
Annoskoko puolitettuna218g405kcal25.7g50g12.5g27.1g
Arvot/100g100g186kcal11.8g23g5.7g12.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393506