Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen62g448kcal0g0g49.7g0g
Sokeri 35g143kcal0g35.2g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)41g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 81g277kcal8.2g56.6g1g2.8g
Leivinjauhe 2.1g3.6kcal0.1g0.8g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 83g53kcal2.7g4g2.9g0g
Sokeri 18g72kcal0g17.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.1g12kcal0g3.1g0g0g
Mustikka metsä- 83g37kcal0.4g5.3g0.5g2.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.9g13kcal0g3.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g2286kcal37.6g252g120.2g11.2g
Valittu annoskoko435g1143kcal18.8g126g60.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna218g572kcal9.4g63g30.1g2.8g
Arvot/100g100g263kcal4.3g29g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206