Raparperikeikaustorttu

1.voiteletasapohj.

Vuoan[22cm]reunat kevyesti.

Levitä vuoan pohjalle pehmeä margariini ja fariinisokeri.

Ripottele vuokaan raparperipalat 2.Vaahdota rasva ja sokeri, lisää vaahtoon munat yksitellen vatkaten.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Lisää jauhoseos taikinaan sen verran sekoittaen, että taikina on tasaista.

Levitä taikina raparperien päälle vuokaan.

Paista 175 astetta n.40min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Leen2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Culinesse (Flora), annos 10g9g43kcal0g0g4.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g37g146kcal0.1g36.3g0g0g
Raparperi 179g60kcal1.2g9.9g0.2g2.5g
Culinesse (Flora), annos 10g47g215kcal0.2g0.2g23.8g0g
Sokeri 56g226kcal0g55.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu41g52kcal4.5g0.1g3.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g208kcal6.2g42.5g0.7g2.1g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1928kcal24.8g295.6g66.6g9.8g
Valittu annoskoko435g964kcal12.4g147.8g33.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna218g482kcal6.2g73.9g16.7g2.5g
Arvot/100g100g222kcal2.9g34g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128570