Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 71g287kcal0g70.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 50g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 41g139kcal4.1g28.4g0.5g1.4g
Vehnälese 4.2g10kcal0.6g0.6g0.2g1.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.2g15kcal0.1g3.3g0.1g0g
Leivinjauhe 2.1g3.7kcal0.1g0.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.1g8.3kcal0g2.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g374kcal0g0g41.6g0g
Porkkanaraaste 200g125g34kcal0.7g6.6g0.2g3.1g
Tomusokeri 1dl=60g31g125kcal0g31.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.7kcal0g1.6g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 62g180kcal6.9g1.9g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana871g2489kcal36g294.4g126.6g12.2g
Valittu annoskoko435g1244kcal18g147.2g63.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna218g622kcal9g73.6g31.7g3.1g
Arvot/100g100g286kcal4.1g33.8g14.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696