Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki250g225kcal37.5g6.2g5g0g
Kauralese 23g81kcal4g10.3g1.7g3.9g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g13g75kcal3g0.8g6.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu150g189kcal16.5g0.5g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1140kcal122g35.6g53.8g7.8g
Valittu annoskoko435g570kcal61g17.8g26.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna218g285kcal30.5g8.9g13.5g2g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396