Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.2g1.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g113g191kcal21.4g0g11.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g94g113kcal3.2g3.4g9.4g0g
Kantarelli 38g6.6kcal0.7g0.2g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g717kcal53.4g22.8g43g6.4g
Valittu annoskoko435g359kcal26.7g11.4g21.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna218g179kcal13.4g5.7g10.8g1.6g
Arvot/100g100g83kcal6.1g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993