Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton88g193kcal9.8g2.2g16.6g0.1g
Porkkanaraaste 200g63g17kcal0.4g3.3g0.1g1.6g
Rypsiöljy rainbow3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g282g316kcal6.3g70.1g1.1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1108kcal33g151.2g41.8g8.6g
Valittu annoskoko435g554kcal16.5g75.6g20.9g4.3g
Annoskoko puolitettuna218g277kcal8.3g37.8g10.5g2.2g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711