Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa167g28kcal0.7g4.2g1g1.2g
Tomaatti 67g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g33g20kcal3.7g1.3g0.1g0.5g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g84g25kcal0.8g5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g67g114kcal12.7g0g6.7g0g
Lihaliemikuutio Kania2.7g6.1kcal0.3g0.3g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g425kcal37.6g27.6g17.2g5.8g
Valittu annoskoko435g213kcal18.8g13.8g8.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna218g106kcal9.4g6.9g4.3g1.5g
Arvot/100g100g49kcal4.3g3.2g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391