Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g42g187kcal3.2g28.3g6.7g1.5g
Suolapähkinä, taffel10g67kcal2.9g1.5g5.5g0.8g
Suklaa tumma 21g108kcal0.8g11.1g6.5g1.1g
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 104g174kcal7.8g4.2g13.5g2.7g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g36g47kcal4.7g0.1g3g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 13g36kcal1.9g0g3.1g0g
Sokeri 42g169kcal0g41.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 26g17kcal0.8g1.3g0.9g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g52g301kcal15.4g6g23.9g4.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 52g33kcal1.7g2.5g1.8g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen21g114kcal2.3g10.2g6.9g0.3g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g6.2g24kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g2704kcal83.2g225.8g160.6g21.6g
Valittu annoskoko435g1352kcal41.6g112.9g80.3g10.8g
Annoskoko puolitettuna217g676kcal20.8g56.5g40.2g5.4g
Arvot/100g100g311kcal9.6g26g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882