Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g200g330kcal40g0g20g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g150g36kcal2.7g4.5g0.8g2.9g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Margariini 80% keskiarvo10g71kcal0g0g8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)50g83kcal1.5g2g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g1053kcal89g15.4g72.8g6.6g
Valittu annoskoko435g526kcal44.5g7.7g36.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna218g263kcal22.3g3.9g18.2g1.7g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=373461