Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 169g65kcal1.7g11.6g0.3g4.2g
Nauris 34g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton11g2.4kcal0g0.2g0g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton23g36kcal1.8g0.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana870g407kcal8.8g32g24.8g10.8g
Valittu annoskoko435g204kcal4.4g16g12.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna218g102kcal2.2g8g6.2g2.7g
Arvot/100g100g47kcal1g3.7g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566