Munakoiso-kesäkurpitsavuoka

Viipaloi ja itketä munakoiso ja kesäkurpitsa suolalla.

Huuhtele ja taputtele kuivaksi talouspaperilla.

Ota vehnäjauhoa lautaselle, pyöräytä jauhoissa ja paista pannulla pinta kullanruskeaksi öljyssä/rasvassa.

Puolita miniluumutomaatit.

Asettele kasvisviipaleita ja miniluumutomaatteja vuorotellen vuokaan.

Kuorruta juustolla.

Paista n. 25 min 185-asteisessa uunissa.

(Mukailtu tästä reseptistä: Siirry sivulle!)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 141g32kcal0.7g4.4g0.3g3.5g
Kesäkurpitsa zucchini 122g22kcal0.7g3g0.5g0.9g
Miniluumutomaatti, annos 250g94g19kcal0.6g3.1g0.3g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 9g32kcal1g6.6g0.1g0.3g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste56g203kcal16.3g1g15.8g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana871g828kcal38.8g36.4g58g9.4g
Valittu annoskoko435g414kcal19.4g18.2g29g4.7g
Annoskoko puolitettuna218g207kcal9.7g9.1g14.5g2.4g
Arvot/100g100g95kcal4.5g4.2g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278534