Pirjon papupata

Keitä kuoritut ja paloitellut porkkanat ja basmatiriisi suolattomassa vedessä, valuta.

Ruskista jauheliha tilavassa teflonpannussa (rasvaa ei tarvita), sipuli kuorittuna ja paloiteltuna joukkoon.

Lisää kikherneet, tomaattimurska ja tomaattipyre sekä vesi.

Lisää riisit ja porkkanat.

Mausta taco-mausteseoksella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Basmatiriisi, Uncle Bens 2dl keitettyä = n.70g44g150kcal3.9g33.3g0.3g0.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g35g12kcal0.6g2.4g0g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka11g9kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keitetty, suolaton 99g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Kikherne säilötty 100g53g57kcal3g8.8g1g0g
Taco spice mix,santa maria,texmex,40g8.8g26kcal0.4g5.3g0.4g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana871g884kcal51.8g118.2g21.8g8.8g
Valittu annoskoko436g442kcal25.9g59.1g10.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna218g221kcal13g29.6g5.5g2.2g
Arvot/100g100g101kcal5.9g13.6g2.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257553