Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 175g225kcal36.3g0g8.8g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g175g63kcal3.2g11.2g0.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g44g42kcal3.5g6.1g0.3g3.5g
Valkosipuli 3.1g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g4.4g7kcal0.4g1.4g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.6g9kcal0.5g1.2g0.6g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Ruokasuola jodioitu 4.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g757kcal89g43.8g24.8g9g
Valittu annoskoko436g378kcal44.5g21.9g12.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna218g189kcal22.3g11g6.2g2.3g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040