Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 311g1152kcal57.6g34.3g67.6g94.7g
Sokeri 2426g9849kcal0g2424g0g0g
Siirappi 208g626kcal0.2g153.8g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1038g3427kcal20.8g31.1g363.3g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 291g2065kcal2.2g1.2g232.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g78g311kcal0g77.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g34859kcal161.6g5443g1326.8g189.4g
Valittu annoskoko4352g17429kcal80.8g2721.5g663.4g94.7g
Annoskoko puolitettuna2176g8715kcal40.4g1360.8g331.7g47.4g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158297