Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)1270g1016kcal43.2g152.3g25.4g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1270g579kcal38.1g60.9g19g0g
Kananmuna kuoreton 838g1195kcal104.7g2.5g85.9g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala762g2438kcal114.3g449.4g19.8g76.2g
Ruokasuola jodioitu 36g0.9kcal0.2g0g0g0g
Leivinjauhe 25g45kcal1.3g9.6g0g0.1g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g152g1127kcal0g0g124.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g12800kcal603.6g1349.4g550g152.6g
Valittu annoskoko4352g6400kcal301.8g674.7g275g76.3g
Annoskoko puolitettuna2176g3200kcal150.9g337.4g137.5g38.2g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979