Jiiveen Makuvoi

Hienonna tomatit, kaprikset, oliivit, timjami, valkosipulit ja sardiinit sekä sardellit hienoksi.

Sulata voi miedolla lämmöllä, älä paahda.

Lisää sulatetusta voista kirkas rasva hienonnettujen mausteiden päälle.

Jätä voin hera eli se valkoinen osuus sulatus astian pohjalle ja voit käyttää sen johonkin muuhun.

Sekoita voi ja mausteet, peitä ja anna maustua.

Sopii moneen tarkoitukseen, mutta erityisesti broilerille.

Makuvoi on mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1920g14016kcal19.2g19.2g1536g0g
Aurinkokuivattu tomaatti448g811kcal12.1g53.8g62.7g0g
Valkosipuli 384g416kcal30.3g62.6g2.3g8.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g256g120kcal3.8g18.7g3.1g7.7g
Kapris etikkaliemessä, Figaro256g79kcal5.4g10.8g1.3g8.2g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g384g837kcal88.3g0.4g53.8g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g384g2496kcal115.2g0g153.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g320g366kcal2.7g20g32.6g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g38282kcal554g371g3690.8g68.4g
Valittu annoskoko4352g19141kcal277g185.5g1845.4g34.2g
Annoskoko puolitettuna2176g9571kcal138.5g92.8g922.7g17.1g
Arvot/100g100g440kcal6.4g4.3g42.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334020