Kukkakaalimuhennos koskenlaskijalla

Keitä kukkakaalit kypsäksi.

Sulata eri kattilassa voi, lisää vehnäjauhot koko ajan sekoittaen.

Lisää maito hiljalleen, koko ajan sekoittaen seokseen, jossa voi on imeytynyt vehnäjauhoihin.

Keitä hiljalleen n.10 minuuttia.

Lisää koskenlaskija paloina kastikkeeseen ja sekoita.

Ota kattila liedeltä, lisää suola ja keitetyt kukkakaalit valkokastikkeeseen ja halutessasi kruunaa hyppysellisellä rakuunaa.

Maistuu myös kylmänä ruisleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Julette
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2404g579kcal43.5g52.9g7.2g55.3g
Vehnäjauho puolikarkea 96g330kcal9.8g67.3g1.2g3.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1603g529kcal52.9g78.5g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g160g449kcal30.5g0g35.3g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g80g585kcal0.8g0.8g64.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g4943kcal275g399g215.6g117.4g
Valittu annoskoko4352g2471kcal137.5g199.5g107.8g58.7g
Annoskoko puolitettuna2176g1236kcal68.8g99.8g53.9g29.4g
Arvot/100g100g57kcal3.2g4.6g2.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338204