Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g1427g928kcal47.1g64.2g55.6g0g
Kananmuna kuoreton 785g1120kcal98.1g2.4g80.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g2140g7448kcal74.9g1733.7g21.4g64.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g18991kcal440.2g3600.6g314.8g128.4g
Valittu annoskoko4352g9495kcal220.1g1800.3g157.4g64.2g
Annoskoko puolitettuna2176g4748kcal110.1g900.2g78.7g32.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409483