Rouhea porkkanakakku

Pilko pieniksi tai raasta pestyt porkkanat.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy rauhallisesti samalla vatkaten.

Lisää jauho-vaniljasokeri-leivinjauhe-rui
shiutaleseos.

Lisää porkkanat viimeiseksi ja sekoita taikinaa rauhallisesti.

Iso annos, joten kannattaa tehdä yleiskoneella.

Taikina on vetelähköä, mutta tiivistyy paistettaessa.

Laita vuokiin paperia tai voitele ja korppujauhota ne.
Kaada taikina vuokiin (3) ja paista 175 asteessa n tunti viisitoista minuuttia.

Voit laittaa paperin päälle kun kakku on saanut haluamasi värin.

Reseptistä tulee n. 79 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Yllätys, yllätys tästä tuli aivan ihanaa.

maanantai 20.10.2014 klo 19:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1011g330kcal6.3g56.2g2g25.8g
Sokeri 579g2349kcal0g578.1g0g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g408g1426kcal6.9g362.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 880g1105kcal96.8g2.3g79.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 815g2796kcal83g570.5g9.8g28.5g
Grahamjauho 163g535kcal17.2g98.9g3.6g16.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g41g163kcal0g40.3g0g0g
Leivinjauhe 33g57kcal1.7g12.3g0g0.2g
Nalle täysjyvä ruishiutaleet 1dl=30g98g323kcal7.8g59.7g1.9g18.6g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 326g2306kcal0g0g260.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g22781kcal439.4g3562g715g178.4g
Valittu annoskoko4352g11390kcal219.7g1781g357.5g89.2g
Annoskoko puolitettuna2176g5695kcal109.9g890.5g178.8g44.6g
Arvot/100g100g262kcal5g40.9g8.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=443604