Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino600g2040kcal138g318g22.2g36g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g60g68kcal0.4g13.8g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl600g228kcal6g54g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Basilika, tuore 40g11kcal1.2g0.4g0.3g0.6g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g500g1225kcal90g3g95g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g1000g200kcal6g33g3g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1400g182kcal15.7g13.7g2.8g16.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8704g10070kcal518.4g911.6g470.8g107.8g
Valittu annoskoko4352g5035kcal259.2g455.8g235.4g53.9g
Annoskoko puolitettuna2176g2518kcal129.6g227.9g117.7g27g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56565