Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 1959g912kcal9.8g164.6g3.9g37.2g
Raparperi 1400g471kcal9.7g77g1.4g19.6g
Sokeri 238g966kcal0g237.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 27g89kcal0g21.7g0g0.4g
Kaurahiutale 224g838kcal32.5g127.6g16.3g22.4g
Vehnäjauho puolikarkea 182g624kcal18.5g127.4g2.2g6.4g
Sokeri 101g409kcal0g100.7g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g14g44kcal1.5g8.4g1g3.9g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)210g1512kcal0g0g167.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8708g11728kcal144g1730.2g385.4g179.8g
Valittu annoskoko4354g5864kcal72g865.1g192.7g89.9g
Annoskoko puolitettuna2177g2932kcal36g432.6g96.4g45g
Arvot/100g100g135kcal1.7g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191