Kaura-omenapaistos öljyyn

Sekoita astiassa kaurahiutale, suola, siirappi ja öljy.

Öljyä ja siirappia voit lämmittä hieman ennen sekoittamista, jotta ne imeytyvät kauraan paremmin.

Punnitse omenat ja pilko ne 10 cm korkeaan vuokaan.

Ripottele päälle kanelia ja sokeri (tai fariinisokeri).

Voit ripotella tähän myös hieman jauhettua inkivääriä mikäli pidät sen mausta.

Ripottele seos omenoiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 min tai kunnes omenoiden kypsyys on mielestäsi sopiva.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Arjaheluna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokaöljy keskiarvo 243g2148kcal0g0g242.8g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3601g1282kcal5.8g256g3.2g72g
Kaurahiutale 288g1078kcal41.8g164.2g21g28.8g
Kaneli, jauhettu, annos 2g7.2g19kcal0.3g5.7g0.3g4g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 180g543kcal0.2g133.4g0g0g
Sokeri 36g146kcal0g36g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8712g10430kcal96.2g1190.6g534.6g209.6g
Valittu annoskoko4356g5215kcal48.1g595.3g267.3g104.8g
Annoskoko puolitettuna2178g2608kcal24.1g297.7g133.7g52.4g
Arvot/100g100g120kcal1.1g13.7g6.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141918