Sitruuna-kanakastike

Kypsennä rintafileet uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi.

Sulata voi, sekoita jauhot.

Älä ruskista.

Lisää nesteet ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kypsää.

Lisää broilerikuutiot ja tarkista maku.

Nokare voita kruunaa maun.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 242 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala25g69kcal4.9g1.2g4.9g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton101g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Broilerin rintafilee, maustettu (Solängen), annos 100g2250g2520kcal495g31.5g45g11.2g
Kevytkerma450g540kcal14.4g20.3g45g0g
Ruokakerma Valio 5%450g270kcal5.4g12.6g22.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.4g1.8g5.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)34g243kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8712g8331kcal1069.8g339.2g292.4g32.8g
Valittu annoskoko4356g4165kcal534.9g169.6g146.2g16.4g
Annoskoko puolitettuna2178g2083kcal267.5g84.8g73.1g8.2g
Arvot/100g100g96kcal12.3g3.9g3.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203790