Feta-pinaatti-pastavuoka

Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g840g2932kcal98.3g609g11.8g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1200g420kcal12g78g6g0g
Herkkusieni 240g38kcal5g0.7g0.8g3.6g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g360g50kcal6.8g1.4g1.8g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 240g416kcal18.2g5.5g36g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 240g546kcal33.6g4.1g43.2g0g
Pesto (Pirkka)36g209kcal1.5g1.4g22g1.6g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa480g1440kcal110.4g0g110.4g0g
Broilerifileesuikale (Atria)720g792kcal165.6g0g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8712g13684kcal902.8g1400.2g494.2g10.4g
Valittu annoskoko4356g6842kcal451.4g700.1g247.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna2178g3421kcal225.7g350.1g123.6g2.6g
Arvot/100g100g157kcal10.4g16.1g5.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284527