Letut

Sekoita aineet keskenään, anna seistä hetken ja paista taikina letuiksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 73g105kcal9.2g0.2g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.87g303kcal11.5g58.8g2.1g3.3g
Kevytmaito (Valio)266g123kcal8.5g12.8g4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g1240kcal58.4g143.6g47.2g6.6g
Valittu annoskoko436g620kcal29.2g71.8g23.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna218g310kcal14.6g35.9g11.8g1.7g
Arvot/100g100g142kcal6.7g16.5g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118000