Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi241g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g40g12kcal0.4g2.1g0.1g1g
Herne 40g28kcal2g3.7g0.2g1.2g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g80g60kcal3.3g10g0.6g0g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Persilja 11g3.1kcal0.2g0.1g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g220kcal12.4g34.2g1.8g7g
Valittu annoskoko436g110kcal6.2g17.1g0.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna218g55kcal3.1g8.6g0.5g1.8g
Arvot/100g100g25kcal1.4g3.9g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461436