Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 136g103kcal2.5g20.9g0.3g1.4g
Tomaatti 45g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g17g28kcal1.4g0.7g2.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g69g38kcal2.1g4.4g1.4g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa90g117kcal16.1g1.2g4.9g0g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana872g693kcal45.4g59.4g28.2g4.8g
Valittu annoskoko436g347kcal22.7g29.7g14.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna218g173kcal11.4g14.9g7.1g1.2g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123634