Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa141g24kcal0.6g3.5g0.8g1g
Purjosipuli 75g17kcal1.3g1.8g0.1g1.6g
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Tomaatti 70g16kcal0.4g2.4g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g6.2g13kcal0.9g1.3g0.5g0g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g101kcal0g0g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana873g370kcal7.6g22.8g26.2g9.2g
Valittu annoskoko437g185kcal3.8g11.4g13.1g4.6g
Annoskoko puolitettuna218g93kcal1.9g5.7g6.6g2.3g
Arvot/100g100g42kcal0.9g2.6g3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665